Categorieën

Service

Nieuwe vangst: 77 Bombay Street

Nieuwe vangst: 77 Bombay Street
Uit

Nieuwe vangst: 77 Bombay Street

  • Redactie
  • 27-02-2016
  • Uit
Nieuwe vangst: 77 Bombay Street

VLAARDINGEN - Zaterdag 5 maart is het weer tijd voor Nieuwe Vangst in de Kroepoekfabriek ! Dit keer hebben ze 77 Bombay Street uit het water weten te vissen. Thuis in Zwitserland kunnen deze heren niet meer normaal over straat, maar wij kennen ze nog niet. Gelukkig maar voor ons dat 77 Bombay Street nu het ruime sop kiest, want wij hebben wel zin in een Zwitserse dosis poppy folkrock.

77 Bombay Street bestaat uit maar liefst vier broers. Esra, Matt, Simri en Joe klinken samen als de vroege Beatles gecombineerd met een relaxte versie van de Beach Boys, na een flinke bergwandeling in de Zwitserse Alpen. Inmiddels kan deze band of brothers bouwen op een flinke berg live-ervaring. Wat humor en folky luchtigheid maken het plaatje compleet. Als het aan ons ligt, is 77 Bombay Street niet lang een onbekende in de vijver.


Nieuwe Vangst

Nieuwe Vangst is een KF-concept dat je voor een klein prijsje kennis laat maken met de nieuwe grote bands van morgen. Een kweekvijver van Nederlandse (en af en toe ook internationale) bands die zich al hebben bewezen, maar nog niet zo bekend zijn bij het grote publiek. Wij zeggen je: dat gaat niet lang meer duren. Nu live van dichtbij te bewonderen in De Kroepoekfabriek, maar binnen niet al te lange tijd moet je in de rij voor een kaartje voor de grote zalen en festivals. Dus, grijp je kans en kom vissen bij Nieuwe Vangst.

ZATERDAG 5 MAART

NIEUWE VANGST: 77 BOMBAY STREET

DEUR OPEN: 20.30 UUR | AANVANG: 21.00 UUR | VVK 7,50 EURO, DEUR 10 EURO

Het volledige en actuele programma van De Kroepoekfabriek is te vinden op: kroepoekfabriek.nl