Spannend eerste weekend van 2017 in de KF

02-01-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Het eerste weekend van 2017 is er gelijk al een om naar uit te kijken, op muzikaal gebied. Nieuwkomer Altrego doet namelijk een try-out voor het beroemde Eurosonic-Noorderslag festival en Sounds of Seattle zorgt voor een flinke hoeveelheid nostalgie.

Sounds of Seattle is een tribute aan de gelijknamige Amerikaanse stad. Seattle is al decennia een leverancier van grote artiesten. Zo komt bijvoorbeeld ook Jimi Hendrix uit de stad en vindt rapper Macklemore ook zijn oorsprong in Seattle. Maar bovenal is de stad de geboorteplaats van de grunge. Daarom verwelkomt De Kroepoekfabriek op vrijdag 6 januari in het bijzonder de fans van bands als Nirvana, Alice in Chains, Pearl Jam, Foo Fighters en Soundgarden. De perfecte plaats voor een ontspannen nieuwjaarsborrel met de muziek die het muzikale landschap voorgoed veranderde.

Een dag later, op 7 januari, komt de Belgische artiest /producer/songwriter Altrego een try-out doen voor het Eurosonic-Noorderslag festival, wat een week later plaatsvindt in Groningen. Altrego maakt een spannende mix van pop en electro met invloeden uit hiphop en funk. De Belg is de eerste Europeaan van het vasteland die de prestigieuze BRIT-school in Groot-Brittannië heeft gevolgd, op persoonlijk aanraden van Adele zelf, én heeft afgerond. De school is tevens dezelfde school als waar wijlen Amy Winehouse haar muzikale opleiding heeft genoten en laat alleen de allerbesten toe. Van exceptioneel goede muziek kan je dan ook verzekerd zijn! 

Kaartjes voor beide evenementen verkrijgbaar via de website van De Kroepoekfabriek.

Gerelateerd