Toch nog Kerstmarkt dit jaar

03-10-2015 Uit Redactie

VLAARDINGEN – Na het ‘gesteggel’ over de subsidie voor de Kerstmarkt rond de Grote Kerk, waar we eerder dit jaar over berichtten is er nieuws van het ‘Kerstfront’: er komt zo goed als zeker toch een markt.

Vlaardingen heeft de ambitie om dit jaar een grotere kerstmarkt te gaan organiseren. Eerder was er sprake van dat er geen kerstmarkt zou komen. Nu hebben leden van de Vereniging Historische Markt Vlaardingen en ondernemers uit de Fransenstraat (winkeliersvereniging Onder de Toren) de handen ineen geslagen en wil men zich samen inzetten om een grotere markt te organiseren.

Het doel is een sfeervolle en kwalitatieve markt met houten huisjes te organiseren, liefst volledig bezet met lokale ondernemers en georganiseerd door ondernemers en vrijwilligers. Daarbij sfeervolle aankleding, glühwein, muziek, kerstboomontsteking en samenzang van kerstliederen.

De markt is op vrijdag 11 december van 16:00 tot 22:00 uur, zaterdag 12 dec. van 10:00 tot 18:00 uur en zondag 13 december van 12.00 tot 17.00 uur. De markt zal plaatsvinden rond de Grote Kerk, Fransenstraat, Fransenplein en de Kuiperstraat (bij grote animo eveneens elders in de binnenstad) en wordt regionaal onder de aandacht gebracht. Uiteraard wordt de Kerstmarkt volgend jaar nog groter als deze editie een doorslaand succes wordt. 

Doet u mee om Vlaardingen in kerstsferen te brengen?


Interesse om een kraam te huren? Meld je dan alvast vrijblijvend aan bij kerstmarktvlaardingen2015@gmail.com . Op korte termijn krijgt u dan meer info over de kosten van het huren van een kraam en dergelijke. Ook kunt u het melden als u wilt sponsoren in welke vorm dan ook of uw handen uit de mouwen wilt steken als vrijwilliger. Alles op alles wordt gezet om de kramen vol te krijgen, voldoende financiële middelen en de vergunning te realiseren. Dan zal Kerstmarkt Vlaardingen ‘nieuwe stijl’ definitief doorgang vinden!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date