Vetkuiven en contrabassen in de Kroepoekfabriek

10-04-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op zaterdag 13 april is het tijd voor de tweede editie van Psychotic Breakdown. De line-up bestaat uit een internationaal gezelschap met een Brits-Nederlandse band, een act uit Rusland en een Belgische groep. Zet je flattop dus maar weer overeind en maak je klaar voor een avondje in De KF. 

The Griswalds zijn al sinds de jaren tachtig bezig en zetten al meer dan dertig jaar alle gekheid op een stokje. Nummers over prostituees, liefdesaffaires en huurmoordenaars, bij deze groep komt het allemaal voorbij. De act The Magnetix komt met hun Lada aangescheurd vanuit Rusland, ze zijn sinds 2011 actief en hebben in die tijd laten zien wat ze waard zijn. De band doet zeker niet onder voor grote namen uit de scene en verder is dit de enige show die ze dit jaar in ons kikkerlandje doen. De heren van Adios Pantalones uit België weten wel wat een feestje is. Na een drukke periode heeft de band er dan ook voor gekozen om even een pauze in te lassen. Het voorlopig laatste optreden van Adios Pantalones is dus inderdaad in Vlaardingen. 

Psychotic Breakdown 2: The Griswalds, The Magnetix & Adios Pantalones
Zaterdag 13 april Open: 20.30 uur | Aanvang: 21.00 uur Kaarten zijn voor €15,- verkrijgbaar op www.kroepoekfabriek.nlGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date