Categorieën

Service

E-bike Event bij Van Kortenhof

E-bike Event bij Van Kortenhof
Winkelen

E-bike Event bij Van Kortenhof

  • Redactie
  • 28-03-2018
  • Winkelen
E-bike Event bij Van Kortenhof
VLAARDINGEN/MAASSLUIS - Bent u op zoek naar een nieuwe e-bike? Noteer dan 30 en 31 maart én tweede paasdag  in uw agenda en kom naar de spectaculaire E-bike testdagen bij Van Kortenhof Maassluis.

Een Bosch aandrijving, Yamaha motor, ION technologie of Emotion? Een motor in het achterwiel, voorwiel of een middenmotor? Een vaste accu of uitneembaar? Ziet u ook door de bomen het bos af en toe niet meer bij uw zoektocht naar een elektrische fiets? Kom dan vrijdag 30, zaterdag 31 of tweede paasdag 2 april naar Van Kortenhof Maassluis! Tijdens dit speciale E-bike weekend staan er constant meer dan vijftig test-ebikes voor u klaar zodat u zelf kunt ervaren wat voor u de beste fiets is. Uiteraard profiteert u ook van heeel veel aanbiedingen. U fietst dit weekend zelfs al een fantastische Cortina E-bike voor de spectaculaire prijs van €999,-!

Tweede paasdag Speciale E-bike Informatiemiddag


Tweede Paasdag is Van Kortenhof Maassluis geopend vanaf 12.00 uur en staan er vele modellen om te testen en zelf te ervaren wat u nou prettig vindt. Vindt u het ingewikkeld om de juiste keuze te maken? Geen probleem want Van Kortenhof organiseert op Tweede Paasdag 2 april (naast de reguliere Paasshow), speciaal voor diegenen die hieraan willen deelnemen, een uitgebreide E-bike infomiddag. E-bike experts gaan u deze middag meer inzicht geven in de vele mogelijkheden van de elektrische fiets. Zij verzorgen een uitgebreide presentatie, waarin alle verschillen in e-bikes duidelijk worden uitgelegd. Daarnaast staan er vele modellen en systemen van alle topmerken klaar, zodat u die in alle rust kunt bekijken.

Na deze presentatie vertrekt u, onder begeleiding van e-bike experts, voor een uitgebreide testrit van circa 15 km op de e-bike met het systeem van uw voorkeur. De Van Kortenhof e-bike experts leggen u tijdens het fietsen uit waar u op moet letten. U kunt hen tijdens het fietsen alles vragen wat u wilt weten en wisselt u een aantal keer van type e-bike, zodat u alles goed kunt uittesten. Zo bent u aan het einde van de testrit helemaal geïnformeerd en kunt u de juiste keuze maken!

Deelname is gratis en de info-middag start om 12.00 uur. Klik hier om u gelijk voor deze infomiddag in te schrijven. Uiteraard kunt u zich ook aanmelden in een van onze winkels of telefonisch: 010 - 5911440. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen voor de uitgebreide testrit, dus reageer snel!

Graag tot ziens tijdens het E-bike Spektakel weekend bij Van Kortenhof Maassluis!
Heldringstraat 101, 3144 CE Maassluis. Kijk voor meer info op www.vankortenhof.nl.

Van Kortenhof Vlaardingen

Louise de Colignylaan 1, Vlaardingen

Meer over Van Kortenhof Vlaardingen →