Maakt u het verschil?

12-04-2018 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Vrijwilligerswerk is er in alle vormen en maten; er is altijd wel iets dat bij u past. Ook veel kwetsbare mensen in de thuissituatie doen een beroep op vrijwilligers, bijvoorbeeld via de Begeleidende Vervoerservice OproepCentrale in Schiedam en Vlaardingen (BVO). 

Vrijwilligers van de BVO begeleiden ouderen of andere kwetsbare mensen met hun eigen auto naar hun bestemming. Bijvoorbeeld het ziekenhuis, de dokter of een familielid. Hiermee helpen zij cliënten die om gezondheidsredenen geen gebruik kunnen maken van regulier vervoer en/of geen hulp kunnen krijgen van hun mantelzorger of familie. Wij zijn hard op zoek naar vrijwilligers die het heerlijk vinden om in hun eigen auto te rijden en het ook leuk vinden om zich in te zetten voor de BVO in Schiedam en Vlaardingen.

Heeft u een aantal uurtjes vrij en lijkt het u ook leuk om het verschil te maken als vrijwilliger? Neem dan contact met ons op via 010 - 427 81 77, wij maken graag kennis met u! Wist u dat vrijwilligers van de OproepCentrale goede begeleiding krijgen van ervaren coördinatoren, deel kunnen nemen aan leuke cursussen en jaarlijks een gezellig uitstapje maken? Kijk voor meer informatie op www.oproepcentrale.nl.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date