Stoed en Cedrah werken samen

12-07-2018 Gezond Redactie

Bestuurders Teunis Stoop van Cedrah (rechts op de foto) en Robert van der Krogt van Stoed bij de ondertekening van het contract.

VLAARDINGEN - Stichting Onder Een Dak (Stoed) is een samenwerking aangegaan met verpleeg-, verzorg- en thuiszorgorganisatie Cedrah voor de GGZ-zorg aan ouderen in Vlaardingen.

Cedrah heeft op woonzorglocatie Uitzicht een aantal cliënten die daar beschermd wonen. Door een verscherping van het toekennen van GGZ-indicaties, dreigde Cedrah deze cliënten kwijt te raken. De organisatie ging daarom op zoek naar een partner die het contract - met toestemming van de gemeente Vlaardingen - kon overnemen. En vond die in Stoed. Met de overeenkomst heeft Stoed de verantwoordelijkheid voor de GGZ-cliënten overgenomen.

Robert van der Krogt, bestuurder van Stoed, is blij met de samenwerking: ,,Als netwerkorganisatie geloven wij in ‘samen verder komen’. Wij willen bij de mensen in de wijk te gast zijn, zodat wij weten wat daar nodig is op het gebied van wonen, meedoen en ontmoeten. Tussen Cedrah en Stoed  zijn grote overeenkomsten in hoe wij (psycho-)sociaal kwetsbare mensen en hun omgeving willen ondersteunen.''

Teunis Stoop, bestuurder van Cedrah, stelt: ,,De samenwerking met Stoed maakt het voor ons mogelijk om de zorg voor kwetsbare GGZ-cliënten die tot hun tevredenheid in Uitzicht wonen, te continueren. Daar ben ik blij mee; dat geldt ook voor de wijze waarop wij met Stoed afspraken hebben kunnen maken.''


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date