Vergoeding osteopathie in 2015

08-12-2014 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - Het is inmiddels weer december. De maand van sinterklaas, kerst, oliebollen en vuurwerk. Maar ook de maand waarin men weer de gelegenheid heeft om een passende zorgverzekering uit te zoeken en af te sluiten.

Loopt u al een tijd met lichamelijke klachten, waar u maar niet vanaf komt en overweegt u een osteopaat of een andere alternatieve genezer te bezoeken? Overweeg voor uzelf of het nuttig kan zijn een aanvullende verzekering af te sluiten  of over te stappen naar een andere verzekeraar, zodat u de zorg kunt krijgen die u nodig heeft.

Osteopathie wordt in 2015 door de meeste verzekeraars (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Per zorgverzekeraar verschilt de vergoeding nogal, variërend van €25,00 tot €50,00 per behandeling. Meestal zit hier een maximale vergoeding per jaar aan vast die vaak gekoppeld is aan de maandpremie. Osteopathie valt niet onder het eigen risico omdat het eigen risico niet van toepassing is op vergoedingen uit de aanvullende verzekering.

Een website die u kunt raadplegen is  de Zorgwijzer Osteopathie. Op deze site wordt een beschrijving gegeven van osteopathie en worden per verzekeraar de vergoedingen gegeven voor osteopathie. 

Ik wens u alvast fijne dagen en alle gezondheid voor 2015!

IVO - parktijk voor Osteopathie
Winkelhoeve 9
3137 RP  Vlaardingen
tel. 06 - 190 79 434
info@ivo-osteopathie.nl
www.ivo-osteopathie.nl

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date