Ook komend weekend weer afsluiting A20

06-11-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Van vrijdag 9 november 21.00 uur tot maandag 12 november 05.00 uur gaat de A20 tussen Maassluis en Kethelplein opnieuw dicht. Dit keer in de richting van Maassluis naar Rotterdam. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van ongeveer dertig minuten. Vorig weekend was de A20 dicht in omgekeerRijkswaterstaat adviseert daarom om komend weekend de aangegeven omleiding via de snelweg te volgen.

Naast de snelweg tussen Maassluis en Kethelplein zijn ook de verzorgingsplaats en tankstation Aalkeet, toerit Maassluis (7) en de toe- en afrit van en naar Vlaardingen-West (8) afgesloten. Toerit Vlaardingen (9) is alleen in de nacht afgesloten tussen 21.00 en 07.00 uur.

Blankenburgverbinding

Bouwconsortium  BAAK  legt in opdracht van Rijkswaterstaat de Blankenburgverbinding aan. De nieuwe snelweg, de A24, verbindt de A20 bij Vlaardingen met de A15 bij Rozenburg. Hiervoor worden twee knooppunten aangelegd, een landtunnel en een tunnel onder het Scheur. Ook wordt de A20 bij Vlaardingen verbreed en worden op de A15 rijstroken aangepast. Ter voorbereiding op de werkzaamheden voert BAAK in de eerste twee weekenden van november groot onderhoud uit op de A20 tussen Kethelplein en Maassluis. Zo worden er herstelwerkzaamheden aan het asfalt uitgevoerd, een werkuitrit aangelegd, een vangrail geplaatst en bomen verwijderd. Het groen wordt binnen en buiten het project gecompenseerd.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date