CWO en Twist bezorgen weer uw kerstpost

30-11-2018 Sport Redactie

VLAARDINGEN - Ook dit jaar bezorgen de leden voetbalvereniging CWO en sportclub Twist uw kerstpost in Vlaardingen. Deze unieke samenwerking, die al een aantal jaren bestaat, wordt georganiseerd door zeer gewaardeerde senioren die al lange tijd actieve leden zijn van de genoemde verenigingen. 
Zowel de heren van CWO, Herman Raue en Hans Bakker, en de dames Joke Borst en Dieuw van de Windt, van Twist hebben een belangrijke en langdurige rol gespeeld binnen de beide verenigingen. Alle vier hebben ze ruime ervaring als bestuursleden in de verenigingen die aan de oorsprong hebben gelegen aan de huidige fusieclubs. 

Mede door de enthousiaste manier van het werven van de ondersteuning bij het sorteren en bezorgen is het ieder jaar weer een speciaal Verenigingsevenement. Van jeugdleden tot selectiespelers gaan de dagen voor de kerst op pad om de post te bezorgen. De kerstkaartenactie zorgt al bijna 25 jaar een leuke extra bron van inkomsten voor in eerste instantie Oranje Nassau en later in samenwerking met CWO.

CWO en TWIST bezorgen uw kerstpost voor slechts €0,35 in Vlaardingen. 

Kaarten dienen te zijn voorzien van een volledig adres (straatnaam, huisnummer en postcode). Kaarten met een postbusadres kunnen NIET bezorgd worden. Graag op de achterzijde uw postcode en huisnummer vermelden, zodat wij niet te bezorgen kaarten kunnen terug brengen. 

Inleveren van de kerstkaarten bij SC TWIST
* Fam. van der Windt, Gijsbrecht van Amstelstraat 7 (vrijdag 7 t/m vrijdag 14 december)
* Joke Borst, Frank van Borselenstraat 47a (vrijdag 7 t/m vrijdag 14 december)
* Fam. van Willigen, Koekoekstraat 18 (vrijdag 7 t/m vrijdag 14 december)
* Kantine SC Twist, Claudius Civillislaan 33b (vrijdag 14 december van 10 tot 19u en zaterdag 15 december van 10.00 tot 15.00 uur) 

Inleveren kerstkaarten bij SV CWO
* Stout Grafische Dienstverlening, Arnold Hoogvlietstraat 4-6 (maandag t/m vrijdag tijdens de winkeluren, uiterlijk tot vrijdag 14 december 16.00 u)
* Sporthuis Mart van Dam, van Hogendorplaan 9 A (tijdens winkeluren uiterlijk tot zaterdag 15 december 15u)
* Trend & Stijl Poot Bloembinders, De Loper 80 (tijdens winkeluren uiterlijk tot zaterdag 15 december 15u)
* Kantine CWO, Trimpad 12 (donderdag 13 en vrijdag 14 december van 19 tot 21u en zaterdag 15 december van 9 tot 15u)

Overige inleveradressen staan ook op de flyers en op de sites: www.sctwist.nl en www.sccwo.nl.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date