Categorieën

Service

Jeugd ZVVS derde op NK Waterpolo

Jeugd ZVVS derde op NK Waterpolo
Sport

Jeugd ZVVS derde op NK Waterpolo

  • Redactie
  • 11-07-2014
  • Sport
Jeugd ZVVS derde op NK Waterpolo

WATERPOLO - In Hilversum werd onlangs het NK waterpolo voor jeugd onder de elf jaar gehouden. Aan dit NK deden de vijftien beste teams van Nederland mee, op basis van de competitie uitslagen van het seizoen 2013/2014. Het jeugd waterpoloteam EG1 van ZVVS was als regiowinnaar hiervoor ook geplaatst. Na een spannende zaterdag met voorrondes bleven uiteindelijk zes teams over die op  zondag de strijd aangingen voor het eremetaal.

Het team van ZVVS moest het in de halve finale opnemen tegen GZC Donk uit Gouda. De wedstrijd die in een gelijk spel eindigde, maar uiteindelijk met strafworpen nipt werd gewonnen door GZC Donk. Uiteindelijk speelden ZVVS en De Zaan om de derde plaats, die ZVVS met een keurige 5-2  tot een goed einde bracht en dus met het brons naar Vlaardingen terug kon keren!

De teamleden Babette, Bendt, Danny, Isa, Paul, Sanne, Seth en Yannick met coaches Astrid en Ingrid kunnen terug kijken op een zeer geslaagd seizoen waarin naast het regiokampioenschap ook de derde plaats op het NK werd behaald.