Reünie bij Oranje nassau

12-09-2014 Sport Redactie

KORFBAL - Oranje Nassau staat aan de vooravond van een grote stap in de geschiedenis van de vereniging. Om de toekomst van de vereniging te garanderen, mede vanwege de stijgende kosten, is besloten om een fusie te onderzoeken met de korfballers van Spirit en de handballers van HWC. De besprekingen tussen de drie verenigingen verlopen zeer positief en het lijkt er dan ook op dat de fusievereniging in de loop van 2015 een feit is. Dit betekent helaas dat Oranje Nassau haar tachtigste verjaardag niet gaat halen. 

Oranje Nassau laat daarom de 79ste verjaardag niet ongemerkt voorbijgaan. Op 27 september 2014 wordt vanaf 10.00 uur, mede in het kader van de Nationale Burendag, een groot aantal activiteiten georganiseerd op het terrein. Onder het genot van een kopje koffie kan je kennis maken met buren, andere Vlaardingers en korfbalvereniging Oranje Nassau als buur. Bijna alle teams spelen thuis zodat de gehele dag van korfbalwedstrijden kan worden genoten. 

Vanaf ongeveer 15.00 uur is een grootse reünie georganiseerd waarvoor inmiddels veel oud- en oude leden zich hebben aangemeld. Iedereen die ooit lid is geweest van Oranje Nassau en iedereen die op de een of andere manier bij Oranje Nassau hebben rondgelopen roepen we op zich aan te melden voor de reünie. Dit kan via de website: www.ckc-oranjenassau.nlGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date