De Polderparade: Dé culturele zondagmiddag voor jong en oud

02-10-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - KADE40, het centrum voor Kunst- en Cultuureducatie in Vlaardingen presenteert met trots voor de tweede keer de Polderparade. Een route langs 6 locaties, van Westwijk tot Zuidbuurt. Onderweg geniet je van muziek, theater, dans en beeldende kunst.

Op 7 oktober, tussen 12.00 en 17.00 uur, verandert de prachtig Zuidbuurt van Vlaardingen in een grote gezellige culturele Parade, de Polderparade. Op de locaties kan er met een hapje en drankje worden genoten van uiteenlopende acts en randprogrammering. Het programma biedt voor elk wat wils, van jong tot oud en is gratis toegankelijk.

Op het programma staat bijvoorbeeld: akoestische jazz van Ntjam Rosie (DWDD, North Sea Jazz) en de betoverende stem van Mingue (RTL-late night, de Parade). Voor de kinderen is er o.a. een theatervoorstelling van Hakim van Sesamstraat. Ook hebben we een primeur! Exclusief op de Polderparade krijgen we een voorproefje van de nieuwe dansvoorstelling van CONNY JANSSEN DANST.

 

HUUR EEN FIETS

Ben je slecht ter been of kom je met de auto, Stichting BlijFietsen biedt passend en vrolijk vervoer waaronder een Riksja en Duo-fiets. Reserveer een fiets en fiets zelf of reserveer een fiets inclusief chauffeur wanneer je slecht ter been bent. Uitleenplaats: Zuidbuurt 89 Engelenhoeve in de nabijheid een openbare autoparkeerplaats.

Bel met Anne Kuipers op 06-23199819 of 06-10098113 Cees Smit voor meer informatie en reserveringen. Wil je zeker zijn van een fiets reserveer dan voor 4 oktober. Kosten € 5,- huur per fiets per dag. Borg voor de fiets is  €50,- (Contant voldoen). De fietstaxi’s zijn gratis, maar schaars. Dus reserveer tijdig. Je kunt natuurlijk ook op de dag zelf bellen maar houd dan rekening met een wachttijd en neem een lekker drankje bij een van de locaties.

Deelnemende locaties: het Voedselbos, de Engelenhoeve, Buitenplaats Vlaardingen, Golfbaan Schinkelshoek, Jofel aan de Plas & buitenhotel de Vreemde Vogel.

Het volledige programma is te vinden op www.polderparade.nl  .Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date