VL92 Balder nog eenmaal weg uit Vlaardingen

05-10-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Al een aantal jaren is de VL.92 Balder een vaste gast op de Furieade in Maasssluis en ook dit jaar is ze daar weer aanwezig. Tussen al het varend erfgoed, van sleper tot motorschip, is de Balder een representatieve vertegenwoordiger van de Hollandse Haringvisserij en die van Vlaardingen in het bijzonder. Na het eerdere grote succes op de wereldhavendagen in R’dam nu dus weer in Maassluis.

Maak zelf kennis met de haven vanaf het water, kom aan boord voor een kijkje op de Balder en vaar mee vanaf Museum Vlaardingen naar de Furieade in Maassluis. Het is heel bijzonder dat u weer aan boord kunt stappen en het leven van de visserman ervaren.

Op vrijdagmorgen 6 okt. Vertrekt het schip om 10:00 uur vanaf de Westhavenkade 53 (de Joon), inschepen vanaf 09:30 uur. Zondagmorgen wordt er terug gevaren naar Vlaardingen en vertrekt het schip rond 10.00 uur terug naar haar ligplaats in de Oude Haven. inschepen vanaf 9:30 uur.
Vergoeding, € 25 per persoon, kinderen vanaf 7 jaar en onder de 12 jaar alleen met begeleiding € 10
Let op: beperkt aantal plaatsen, vol=vol. Vaartijden onder voorbehoud.

Dit is de laatste keer in 2017 dat de Balder aanwezig is bij een evenement. U kunt altijd de Balder bezoeken door een bericht te sturen aan info@zeilloggerbalder.nl  of het combineren met een bezoek aan Museum Vlaardingen. Tijdens de Furieade kunt u ook het pas verschenen boekje aankopen over de geschiedenis van de VL.92 Balder: voor € 2,50 bent u de eigenaar.

Aanmelden via: info@zeilloggerbalder.nl  of 06 18612669Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date