Vlaardingse schittert op Jaarbeurs

15-09-2015 Uit Redactie

VLAARDINGEN / UTRECHT - De Vlaardingse Marescha van der Stelt is bij het grote publiek bekend als een van de finalisten van het destijds populaire muziekprogramma Idols. Wekenlang was ze in het derde seizoen op tv te zien. Vandaag nam zij de muzikale opening van de 50 Beurs in de jaarbeurs te Utrecht voor haar rekening. In het 30 minuten durende concert werd het publiek meegenomen van de ene emotie in de andere. Van jazz en kleinkunst naar spetterende powerballads van onder andere Whitney Houston. De veelzijdige zangeres heeft hier en daar bij het publiek een traan doen laten vloeien.

Naast solozangeres is Marescha ook te zien als gospelzangeres bij het Chosen Gospel Choir. Samen met musicaltalent William Spaaij zong zij diverse gospelnummers op het toneel. Momenteel timmert Marescha hard aan de weg als solozangeres. Samen met haar producer Melchior Rietveldt van het platenlabel NLFactor, waarbij zij een platencontract heeft getekend, komt zij eind 2015 met haar debuutsingle. De single wordt ondersteund door een radio- en televisiecampagne.

Ongetwijfeld zult u binnenkort nog veel meer horen van deze Vlaardingse zangeres, maar voor meer informatie kunt u terecht op DEZE! website.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date