Workshop ‘Goedkope en gezonde voeding’

20-01-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op woensdag 31 januari en dinsdag 13 februari, van 17.00 – 19.30 uur, biedt De Windwijzer in samenwerking met Restaurant van Lopik en de Vlaardingse Voedselbank een leuke workshop ‘Goedkope en gezonde voeding’ aan. Gezond eten is lekker en leuk! Zeker als je er ook nog eens weinig geld voor kwijt bent. Chef-kok Remco Hokke van Resto Van Lopik vertelt u er alles over tijdens een workshop over gezond, lekker en betaalbaar eten. Een diëtiste geeft aanvullende informatie en tips. De workshop wordt een mix van informatie, zelf maken en natuurlijk ook zelf proeven! U hoeft als u aan de workshop deelneemt niet van tevoren thuis te eten. De workshop is verdeeld over twee avonden.

Tijdens de eerste avond staat centraal:

1. Ontbijt (wat is een goed ontbijt en hoe maak je een ontbijt aantrekkelijk voor schoolgaande kinderen?)
2. Groente en fruit als gezond tussendoortje
3. Water is lekker (hoe maak je water (nog) lekkerder)


Tijdens de tweede avond worden de volgende onderwerpen behandeld:

4. Diner (gezond, variatie, zelf maken, minder vlees, letten op vet en suiker enz.)
5. Vegetarisch/veganistisch (hoe maak je een lekker diner zonder vlees of dierlijke producten)

U krijgt tijdens de workshop een handig opschrijfboekje met daarin al wat informatie, recepten en een verwijzing naar handige adressen en websites.
Op beide avonden zullen er ook een of twee kratten van de Voedselbank beschikbaar zijn en zullen we kijken wat we daaruit kunnen gebruiken.

Er kunnen slechts 12 mensen deelnemen. (minimumleeftijd: 6 jaar) Meld je dus snel aan. Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met Resto van Lopik en Voedselbank Vlaardingen.

Inlichtingen : Remco Hokke, tel. 06 – 3131 1443
Kosten : € 5,- voor twee keer, vóór de eerste avond te betalen in De Windwijzer
Aanmelding: Aanmelding bij De Windwijzer, Schiedamseweg 95, tel. 010 – 434 78 87 of via info@dewindwijzer.nl  Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date