Restaurant 'n Tikkie Ouder sluit de deuren

24-04-2020 Winkelen Redactie

VLAARDINGEN – Restaurant ’n Tikkie Ouder op winkelcentrum De Loper sluit binnenkort definitief de deuren. Dat lieten eigenaars Jeroen de Ruijter en Mariska Hoogendoorn deze week weten via social media. ,,Het is moeilijk voor ondernemers om het hoofd boven water te houden wanneer er geen inkomsten binnen komen’’, aldus de eigenaars. ,,De vooruitzichten zijn ook niet rooskleurig en levert dus een enorme onzekerheid op. Dit heeft ons doen moeten besluiten om met ons restaurant te stoppen’’. In overleg met de verhuurder sluit het restaurant  per 1 juni definitief.

Bij de start in 2016 leek ’n Tikkie Ouder in een behoefte te voorzien, want behalve een café op De Loper was er geen enkele horecavoorziening.  Je kon er vanaf de start van het restaurant niet alleen terecht voor een kopje koffie maar ook lunchen en een smakelijke maaltijd ’s avonds behoorde tot de mogelijkheden.

In 2019 troffen we ’n Tikkie Ouder al aan bij een gespecialiseerde makelaarssite voor horeca waarbij het restaurant ter overname werd aangeboden. Erbij werd vermeld dat de eigenaars verkochten om een andere uitdaging aan te gaan. Voor inventaris en ‘goodwill’ werd een bedrag gevraagd van €49.500. Voor €3020 kon je het pand huren, exclusief btw en de energielasten. Of de verhuurder/eigenaar de zaak nu gaat ombouwen is nog onbekend.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date