Nieuwe Talk of the Town in de Kroepoekfabriek

15-01-2015 Uit Redactie

fotografie: Ton Delfos

VLAARDINGEN - Op woensdag 21 januari is er weer een kersverse editie van KF’s enige echte eigen terugkerende talkshow: Talk of the Town! Wederom met leuke gasten, spannende interviews, vaste polls, filmpjes, comedy en natuurlijk muzikale acts!

Het poppodium wordt omgetoverd tot een gezellig café, waar bijzondere personen, unieke instellingen, toffe muzikanten, politieke partijen en leuke bedrijven worden uitgenodigd om te boeien, te prikkelen en te inspireren. Zo komt producent, regisseur en cameraman Chiem van Houweninge jr. vertellen over zijn wereldtour – die hij op bewegend beeld heeft vastgelegd - met niemand minder dan Armin van Buuren. Ook schuiven de DJ’s en organisatoren Nino en Frankie aan tafel om te vertellen over hun organisatorische rol binnen de DJ-sector en zal DJ Okkie, na het delen van zijn ervaringen als DJ, een mini-workshop DJ'en verzorgen!

Alsof dat nog niet genoeg is zal er ook weer een mooi verhaal worden verzorgd door stadsarchivaris Harm-Jan Luth in de Canon van Vlaardingen en zal Cees Oosterom komen vertellen over de veranderingen in de jeugdzorg per 1 januari. Last but not least schrijft de altijd vlijmscherpe Ghostwriter Michel Reinders tijdens de show een nieuwe column, die hij tegen het einde zal voordragen.

Muziek mag uiteraard niet ontbreken, gelukkig is huisband De Jeneverneuzen weer present. En dat allemaal gratis... Talk of the Town is er voor betrokken Vlaardingers tussen de 15 en 115 jaar die zich interesseren voor actualiteit, muziek, cultuur en politiek. Maar ook ondernemers, politici en ambtenaren die nieuwsgierig zijn naar lokale meningen zijn welkom. Aanvang 20.00 uur, de toegang is gratis.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date