Trouwbeurs in Partycentrum Prikkewater

01-05-2019 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Drie keer per jaar organiseert ’t Prikkewater Packhuys Partycentrum een trouwbeurs. Op 23 juni is het weer zover. Op de trouwbeurs is alle informatie over trouwen te vinden. De beurs is open van 11.00 tot 16.00 uur. Uiteraard is de entree is gratis. 

Voor de trouwbeurs wordt ’t Prikkewater helemaal omgebouwd. Aanwezig zijn verschillende stands, waar u een kijkje kunt nemen voor alles omrent uw huwelijksdag, waaronder: trouwlocatie, bruidsreportage, weddingplanner, bruidsboeket, trouwringen, trouwkleding, bruidstaarten enzovoorts. Uiteraard is ’t Prikkewater Packhuys Partycentrum ook vertegenwoordigd. Op onze beurs vindt u alle nieuwe trends en producten op trouwgebied.

’t Prikkewater Packhuys Partycentrum is een officiële trouwlocatie. Op deze locatie kunt u binnen en buiten elkaar het ja-woord geven. Naast de ceremonie zijn er nog genoeg andere opties zoals: een receptie, diner of feestavond. ’t Prikkewater heeft een capaciteit vanaf 25 tot 650 personen. Het is een historisch pand, gelegen aan de haven van Vlaardingen.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date