ZomerSpeelStad: een speelweek voor kinderen

19-08-2020 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Van jongs af aan krijgen de Vlaardingse kinderen een Zomerterras-opvoeding. Dus ook op ZomerSpeelStad is er ruimschoots aandacht voor de jeugd. ZomerSpeelStad is een terrein van 1.800 m2 pret. Sport en spel, creatieve activiteiten en gave attracties waarop kinderen helemaal los kunnen gaan. Ouders en verzorgers zijn absoluut verboden, die gaan lekker wat anders doen. 

Wat is er allemaal te doen?
Mega drakenrace stormbaan,  glas graveren,  Hannes-on-Wheels,  kleien, multi trampolines, leer en hout bewerken, Silent Disco, schilderen,  surfsimulator, kop van jut en andere behendigheidsspelletjes. Bij Klieder en Klodder kan je fantastische windgongs maken en de Creabus van Bep en Tilly staat in het teken van de ‘hair-make-over’. Eventjes een rustmoment? Dan kan je lekker chillen bij de Boekfiets: samen lezen en spelen met boeken.

Kaarten à € 5,- koop je online op www.zomerterras.nl en zijn geldig voor een ochtend (09.00 tot 12.30 uur) of een middag (13.30 – 17.00 uur). Bij toegang krijgen kinderen een bandje waar naam en telefoonnummer op wordt geschreven. Als er iets aan de hand is, worden ouders/verzorgers direct gebeld. Een strippenkaart zorgt ervoor dat kinderen bij alle activiteiten aan de beurt komen, natuurlijk onder bezielende begeleiding van onze medewerkers.

Eten en drinken kunnen gewoon meegebracht worden. Drinkwater wordt onbeperkt uitgereikt. Ook kan je wat lekkers kopen bij Tante Suzanne (broodjes, snacks, friet, drankjes en ijsjes). PIN ONLY! Geen pinpas? Ook is het mogelijk om online een snackkaart te kopen. Voor 5 euro krijg je dan een snack of broodje, een drankje en een ijsje. 

Locatie: het voormalige Unileverterrein
De Tennisbaan is aan het einde van de Oliver van Noortlaan in Vlaardingen, vlakbij het Delta Hotel. Op termijn wordt dit een stoere en volwaardige stadswijk die de stad verbindt met de rivier. Met woningen, scholen, horeca, een sportaccommodatie, kantoren en dienstverlenende bedrijven. Op het terrein zijn er nu al tijdelijke bedrijfsruimtes beschikbaar; van atelierruimte tot ingericht laboratorium en van professionele bedrijfskeuken tot kant-en-klare kantoorruimte.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date