Van Kortenhof E-bike hunt: Hint nummer 1

19-02-2019 Winkelen Redactie

VLAARDINGEN/SCHIEDAM/MAASSLUIS – Van Kortenhof rijwielen bestaat nu alweer 15 jaar in Vlaardingen Holy. Dit speciale jubileum moet natuurlijk gevierd worden. Naast dat in de hele regio de feest-flyer wordt verspreid met spectaculaire aanbiedingen hebben de zussen Nicole en Miranda van Kortenhof iets speciaals bedacht, waar iedereen aan kan deelnemen: de Van Kortenhof E-bikehunt, waarbij je kans maakt op een gloednieuwe Cortina e-bike ter waarde van 1599!

Wil jij ook een Cortina Ebike winnen? Doe dan mee en wie weet fiets jij binnenkort op een spiksplinternieuwe e-bike! Kijk voor alle info en spelregels op www.vankortenhof.nl   

Vanaf vandaag krijg je dagelijks een hint voor de ‘hunt’ op zaterdag 23 februari! Succes………..

 

#EBIKEHUNT 2019 HINT 1:PUZZEL, ONTRAFEL, ZOEK, VIND EN WIN!!!!

De Van Kortenhof E-bike hunt zorgt voor veel commotie in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Landje oproer willen we het nog niet noemen, maar dat er veel over wordt gepraat in deze steden is wel duidelijk gezien de hashtag ebikehunt die veelvuldig gebruikt wordt. Ook komen wij bijzondere berichten tegen. Zoals de boer die niet van fietsen houdt, de keizer die graag afremt, de hofnar slaat vaak af naar links en de koning huwde ook, naast de koningin, zijn fiets.

Een vreemd verhaal zou je zeggen. Dat klopt. Maar ja. Het is niet voor niets de Van Kortenhof ebike hunt! Vind jij zaterdag 23 februari het bord? Of is iemand anders je voor??

 

MORGEN HINT 2………..

#ebikehuntGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date