Zwemmarathon in De Kulk

18-04-2019 Sport Redactie

VLAARDINGEN - Op zaterdag 15 juni wordt in Zwem- en recreatiebad de Kulk, voor het vierde jaar op rij, een zwemmarathon georganiseerd, waarvan de opbrengst naar een  goed doel gaat. Dit jaar is gekozen voor Make-A-Wish. 

Om 19.00 uur zal Bart Bikkers, de wethouder Sport, het startsein geven, waarna de eerste zwemmers het water in gaan. De marathon duurt tot 01.00 uur. Zes uur lang, moet ieder team 1 zwemmer in de baan hebben liggen. De frequentie van wisselen van zwemmers kan ieder team zelf bepalen. Voor het team met de meeste gezwommen banen is ook nog een wisselbeker beschikbaar. Je hoeft echt geen wedstrijdzwemmer te zijn om aan deze marathon deel te nemen, het gaat om het meedoen. 

Ieder team bestaat uit zes tot tien deelnemers. Het inschrijfgeld per team bedraagt € 200,00 ongeacht het aantal zwemmers. Verder is het de bedoeling om met je team zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen. Tijdens de marathon is er ruimte om vlaggen en banners van je sponsoren op te hangen of neer te zetten.

Vorm een team met familie, vrienden, collega’s of buren of schrijf je in als bedrijf. Mocht je geen team hebben, maar wil je wel zwemmen, neem dan even contact met ons op, misschien kunnen we een team met individuele deelnemers samenstellen. Je hebt gewoon met z’n allen een hele gezellige avond!

SCHRIJF JE IN, MET Z’N ALLEN MAKEN WE ER WEER EEN GESLAAGDE AVOND VAN! 

"Als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan hij ook geloven dat hij beter wordt". Voor informatie: zie www.dekulk.nl, vraag bij de receptie, of bel 010 - 248 33 35. Voor inschrijven: zwemmarathondekulk@gmal.com, of bij de receptie. Zwem je niet mee, maar draag je ons goede doel een warm hart toe, dan is sponsoren ook heel fijn. Inschrijf – en sponsorgeld graag overmaken op: NL22 ABNA 0824 139  518, t.n.v. De Kulk, onder vermelding van Zwemmarathon (+ teamnaam).Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date