Zwaluwen gelijk tegen Alexandria '66

• Redactie
  • 24-08-2014

VOETBAL - Het is Zwaluwen niet gelukt om de eerste districtsbekerwedstrijd in winst om te zetten. In de wedstrijd tegen Alexandria'66 werd het 3-3 nadat deploeg uit Rotterdam in de slotminuut de gelijkmaker uit een strafschop maakte.

Tijdens de eerste helft waren de Rotterdammers op 1-0 gekomen uit een ook al terecht toegekende strafschop. Even daarvoor was Delano a Cohen uitgevallen met een hoofdwond die in het ziekenhuis gehecht moest worden. Na de wedstrijd gaf hij aan weinig last aan deze blessure te hebben overgehouden.

Voor rust maakt Adair Veiga lopes de gelijkmaker na een inworp van Justin Perdijk. Even na de rust werd het 1-2, weer door Veiga Lopes en na een uur zelfs 1-3 door Robin Verhorst. Een paar minuten voor tijd kwam Alexandria echter op 2-3 na een mooi opgezette aanval en even later op 3-3 uit de al gememoreerde penalty.

Dinsdag de tweede wedstrijd uit bij HVC ’10, dat de eerste wedstrijd tegen VELO met 2 – 1 heeft verloren. Aanvang 20.00 uur.